LogoLogoLogoLogo
  • Nyheter
  • Om oss
    • Bli medlem
    • About us
  • Om baljväxter
    • Miljö
    • Hälsa
    • Bönbibliotek
  • Användning
    • Kokböcker
    • Tillagning
  • Kalendarium
  • Nyheter
  • Om oss
    • Bli medlem
    • About us
  • Om baljväxter
    • Miljö
    • Hälsa
    • Bönbibliotek
  • Användning
    • Kokböcker
    • Tillagning
  • Kalendarium
Baljväxtakademin | Hälsa
Information om baljväxter. Kunskap om baljväxter. Odling av baljväxter.
ärtor, baljväxter, bönor, linser
22026
page-template-default,page,page-id-22026,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Baljväxtakademin / Hälsa
  • Två stora svenska baljväxtprojekt

    19 december, 2017
    halsa miljo nyheter odling
  • Baljväxter i de svenska kostråden

    19 november, 2016
    halsa
  • Miljödieten: Snyggare, smalare, sundare – och rädda världen på köpet

    26 maj, 2016
    halsa kokbok miljo
  • Tallriksmodellen i ny tappning – baljväxter passar i alla delar!

    20 maj, 2016
    halsa
  • Analys av näringsämnen i baljväxter – sammanfattning av nya data över näringsinnehåll

    19 februari, 2016
    halsa
  • Analys av näringsämnen i baljväxter – sojaböna färsk (edamame), åkerböna, grå ärter, gula ärter och bruna bönor

    18 februari, 2016
    halsa
  • Utredning av myter kring soja

    5 oktober, 2015
    halsa
  • Baljväxter minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar

    3 juni, 2014
    halsa
  • Svensk studie om bönor och mättnad

    3 juni, 2014
    halsa
  • Hälsoeffekter av soja – genomgång av nutritionist Pernilla Berg

    13 april, 2014
    halsa nyheter
  • Så äter du klimatsmart (och nyttigt!) – artikel i Fitness Lifestyle

    8 december, 2013
    halsa miljo nyheter
  • Nya svenska råvaror på skånsk mark – hälsosammare livsmedelsprodukter

    28 juni, 2013
    halsa nyheter
  • Färska vs torkade baljväxter – vilka är nyttigast?

    30 januari, 2013
    halsa

e-post: info@baljvaxtakademin.se