21 maj, 2019 Smaka på tempeh
Baljväxakademin anordnar tempeh tasting med Sveriges främsta tillverkare av tempeh...
Baljväxakademin anordnar tempeh tasting med Sveriges främsta tillverkare av tempeh...
Baljväxtakademin är involverad i ett EU-stött projekt om baljväxter inom...
Baljväxtakademin anordnade en sensorikafton på Institutionen för kostvetenskap (IKV) vid...
Det händer mycket på den svenska baljväxtfronten nu. Det kommer nya...
Livsmedelsverkets kostråd innebär grönare mat för hälsan och miljön! Råden sammanfattas...
I höstas kom Livsmedelsverkets nya råd för måltider i förskolan. Råden utgår från...
Mängden kött vi äter är riskabel för planeten och för...
Ta en titt i senaste numret av Livsmedel i fokus (nummer 6...
I programmet från 25 juni så rapporterar Lantbruksnytt bl a...
I boken "Miljödieten" visar journalisten Daniel Öhman och kocken Maximillian...