4 oktober, 2013 Potential to replace part of the current meat consumption in Sweden with locally produced faba beans
Master´s thesis in Agricultural Sciences, Agroecology Master’s programme, SLU Alnarp...
Master´s thesis in Agricultural Sciences, Agroecology Master’s programme, SLU Alnarp...
“Äldre köksväxter i odling och i användning på nytt” är ett...
Tre artiklar om baljväxter i Livsmedel i fokus nummer 6/2013 ...
Öland är norra Europas enda exportör av bruna bönor. Nu...
Skriften "Nya svenska råvaror på skånsk mark. Hälsosammare livsmedelsprodukter." från Ideon...
Jag bloggade nyligen om att tre gastronomistudenter beskrivit smaken av...
Tre gastronomistudenter vid Högskolan i Kristianstad har tagit fram sensoriskt...
Intervju med Anna-Kajsa Lidell som tagit fram den baljväxtbaserade produkten...
Idag släpps Svenska Miljöinstitutets rapport "Food consumption choices and climate...
Artikel (Heredity (2013) 110, 338–346) av MW Leino, E Bostro och...